Sivut

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Alelöytöjä: uudet tuolit ruokapöydän ympärille

Tänä kesänä en erityisemmin ole vaatekauppojen aleihin ehtinyt, mutta yhtenä aamuna bongasin Etlarista Askon mainoksen, jossa sattui olemaan Logan-tuolit alle puoleen hintaan. Juuri sen malliset tuolit siis, joita olin jo pitkään himoinnut eri myyjiltä mutta lykännyt ostoa budjettisyistä.


Nyt tartuin heti toimeen ja pyysin seuraavana päivänä parasta kaveriani kantoavuksi tuoliostoksille. Huonekalujen kasaaminen pitkästä aikaa oli ihan hauskaa puuhaa, ja kyllä huomaa miten jo valkoiset tuolit piristävät huoneen ilmettä. Uudet tuolit ovat hieman isommat kuin edelliset, mutta mahtuvat onneksi kuitenkin. Pehmusteilla on mukava istua ja kaareva selkänojakin on parempi selälle kuin ne kovat Jyskin tuolit. Vielä kun saisi uuden pöydänkin ostettua... Suunnitelmissa onkin käydä ensi viikolla loman alkajaisiksi Ikeassa, ja ostaa vaaleamman puun värinen pöytä.Nyt ostin Askosta kotiin myös mustavalkoisen korin kaikenlaiselle sälälle ja lippulappusille mitä pöydälle sattuu kertymään.
Yhden miinuspuolen uusissa tuoleissa ehdin kuitenkin huomata jo heti ensimmäisenä päivänä: Valkoinen on tietenkin tosi arka väri! Muovituolit imevät tummat sormenjäljet välittömästi ja odotankin jo innolla milloin onnistun heittämään jotkut tomaattikeitotkin pehmusteille. Onneksi tuoleilta on tahrat helposti myös pyyhittävissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti