Sivut

lauantai 16. heinäkuuta 2016

Uusi ruokapöytä Ikeasta

Nonni, pari viikkoa sitten tuli ostettua ne tuolit ja perään piti tietysti uusia ruokapöytäkin. Tiistaina käytiin porukoiden kanssa Vantaan Ikeassa ja sieltähän tarttui taas mukaan vaikka mitä. Mietin siinä matkalla autossa myös että kuinka monesti olenkaan toivonut että Lahteenkin rakennettaisiin Ikea, mutta toisaalta sitten varmaan katoaisi Ikeassa käymisestä sellainen hohto. Nyt kun Ikea-reissu on sellainen spesiaalipäivä mitä odottaa jo viikkoja etukäteen, ja tietysti myös sitä perinteistä Ikea-lounasta eli omalla kohdallani lihapulla- ja katkarapuleipää.

Alun perin olin suunnitellut ostavani viidelläkympillä massiivimäntyisen Ingo-pöydän. Pöytä olisi ollut sopivasti samankokoinen kuin edellinenkin. Kävi kuitenkin niin (kuin monesti ennenkin huonekaluostoksilla) että nettikuva valitettavasti kaunistaa. Äiti oli mukana makutuomarina ja yhdessä todettiin että ehkä parempi sittenkin jättää se ostamatta. Päädyin Ingon tilalle ostamaan vaalean Lisabo-pöydän, joka oli kyllä kalliimpi ja pidempikin, mutta pakko sanoa että siitä on tullut mun uusi huonekalurakkaus! Tykkään tosi paljon sen sirosta muodosta ja isommalle pöydälle mahtuu tavaraa mukavasti. Eipä tarvinnut pöytää pintakäsitelläkään.
Jos joku muukin on muuten Lisaboa menossa ostamaan, varautukaa pakettiautolla tai peräkärryllä. Vaikka meidän auto tilava onkin, oli kyllä aikamoisen järjestelyn takana ja kirjaimellisesti milleistä kiinni että saatiin 164cm pitkä paketti mahtumaan ja takaluukku pysymään kotimatkan kiinni. Kun ei tietenkään tajuttu paketin kokoa etukäteen tarkistaa.
Ruokapöydän lisäksi ostin jättimäisen wokkipannun joka hädin tuskin mahtuu kaappiin, tarjottimen, serviettejä ja muuta vastaavaa. Kyllä sinne Ikeaan todella saa rahaa uppoamaan.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti