Sivut

maanantai 4. helmikuuta 2019

Blogin päätös

Niin kuin voi huomata, blogin päivitys on valitettavasti viime aikoina vähän jäänyt. Ensin oli töissä kiirettä (käytännössä jouduin pari kuukautta tekemään kahden ihmisen työt), sen jälkeen tulin kipeäksi, ja sitten olinkin kaksi viikkoa Thaimaassa. Yksinkertaisesti aikaa, jaksamista ja inspiraatiota blogille ei ole ollut.

Olen tiedostanut jo vuosia, että vaikka normaali elämäni suht kiireistä onkin, kroppani ja erityisesti pääkoppani ovat herkkiä kovalle stressille. Viimeistään nyt tuolla etelänreissulla tajusin, miten stressaavaa elämää olinkaan viime kuukaudet elänyt. Olin käytännössä ihan poikki.

Päätin siis nyt tällä erää tiputtaa suosiolla elämästäni jotain pois ja lopettaa blogin pitämisen toistaiseksi. Vaikka pelkkä harrastushan tämä on aina ollutkin, tunnollisena ihmisenä sitä aina jotenkin potee huonoa omatuntoa jos ei syystä tai toisesta jaksa postailla uutta säännöllisesti. Neljä vuotta tässä muuten vierähti, ja nopeasti! Myönnän, että vaikka blogi onkin jäänyt viime aikoina muiden kiireiden varjoon, olo on hieman haikea. Tietyllä tapaahan se kuitenkin on ollut osa elämää.

Tulen kuitenkin jatkamaan mm. sisustus- ja ruokakuvien postailua Instagramiin (emmi.anniina), joten tervetuloa vaan seurailemaan sinne! Bloggaamistakin toki saatan jatkaa vielä jonain päivänä, mutta jos jatkan, todennäköisesti hieman laajemmalla aiheella. Ainakin kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa itseäni tällä hetkellä paljon...

Haluaisin siis kiittää kaikkia tekstejäni lukeneita, ja täällä ja somessa kommentoineita kuluneilta vuosilta. Kaikki kommentit ovat kyllä piristäneet päivää. :)

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti